Cursussen en trainingen

TNC-programmeercursussen, training Effectief gebruik 3D-tastsystemen, 5-assige bewerkingen: In het HEIDENHAIN trainingscentrum en in die van onze scholingspartners, bieden we trainingen aan die u een expert maakt op het gebied van TNC-besturingen. De uitgebreide trainingsapparatuur en het moderne 5-assige bewerkingscentrum zorgen voor een praktische training die direct aansluit op uw werk in het bedrijf. Dit stelt u in staat het geleerde direct in de praktijk te brengen.

E-Learning met HIT

Een evenwichtige verhouding tussen theorie en praktijk: Met het zelfstudieconcept HIT leert u de belangrijkste elementen van de CNC-machine kennen, evenals de basiskennis van de TNC-programmering.

Webinars

Of het nu gaat om het programmeren van een bepaald onderdeel, het optimaliseren van een bestaand NC-programma of om besturingsfuncties, er zijn maar weinig onderwerpen die TNC-expert Michael Wiendl niet behandelt zijn webinars. We bieden onze clubleden een speciale dienst aan: de Clubinar. Michael Wiendl bespreekt in detail de onderwerpen die u heeft ingezonden en geeft programmeervoorbeelden om u te helpen bij het oplossen van uw probleem.