Meld u aan bij de TNC Club

Als Basislid profiteert u van gerichte en snelle ondersteuning bij servicevragen en wordt u altijd op de hoogte gehouden van de laatste innovaties op de HEIDENHAIN TNC-besturingen. Als dank voor de aanmelding ontvangt u voor elke geregistreerde machine een software-optie (DXF-Converter/Cad-Import of Remote Desktop Manager) of een set gedrukte gebruikershandboeken.

Premiumleden ontvangen een voordelenpakket met exclusieve advies- en trainingsaanbiedingen gedurende hun lidmaatschap. Als dank voor uw registratie als Premiumlid ontvangt u eenmalig de grote learning set (deze bevat een volledige versie van het programmeerstation voor TNC-besturingen met virtueel toetsenbord, drie HIT-licenties en drie HEIDENHAIN coördinatenkruisen).

Aanmelding

Als geautoriseerd vertegenwoordiger van uw bedrijf, vragen wij u de volgende contactgegevens in te vullen, het type lidmaatschap te selecteren en uw machines te registreren. U bent meteen lid van de TNC Club.

Contactgegevens  
TNC Club lidmaatschap  

Bij het Premium lidmaatschap heeft u de mogelijkheid meer club deelnemers te registreren

Registratie van de machines 

U kunt uw machines hier registreren

Vergeet niet voor elke geregistreerde machine uw bonus te kiezen. Gebruik het keuzeveld "Bonus voor registratie". Het keuzeveld "Bonus voor registratie" verschijnt als u het "type besturing" heeft gedefinieerd.